top of page

Start Dr. J. Barbier

Vanaf 01 november 2022 zal dr. Barbier onze dienst vervoegen. Zij zal zich toeleggen op schouder en sportpathologie.


Dr. Barbier startte in 2005 haar studies geneeskunde aan de Vrije Universiteit Brussel, waar ze de eerste 3 jaar van haar studie “Topsport en Studie” combineerde als golf speelster van de nationale ploeg. In 2012 studeerde ze af als “Arts in de Geneeskunde” met Grootste Onderscheiding (Summa Cum Laude).

Nadien begon ze aan de opleiding met specialisatie “Orthopedie en Traumatologie” in verscheidene Centra, o.a. het AZ Maria Middelares te Gent, het AZ Delta te Roeselare en het UZ Brussel te Jette. In 2018 behaalde ze haar erkenning als “arts – specialist in de Orthopedie en Traumatologie”. Ze slaagde tevens ook in 2018 succesvol de vorming “Sportgeneeskunde” te UZ Gent. Tijdens haar opleiding ging de voorkeur naar Schouder en Knie chirurgie.

Vervolgens kon ze haar verder bekwamen in de subspecialisatie schouder- en kniechirurgie dmv een fellowship in het AZ Monica te Antwerpen. Daar had ze de eer en het privilege te mogen samenwerken met oa prof. Dr. O. Verborgt, Dr. G. Declercq, Dr. K Lagae en Prof Dr. P. Verdonk.Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page