top of page

Verandering spinale pathologie

We melden u graag dat de zorgverlening voor spinale pathologie in het Sint-Vincentiusziekenhuis Deinze binnenkort enkele veranderingen zal ondergaan.

Vanaf 1 augustus zal dokter Johan Mylle de schouderchirurgie niet meer combineren met de spinale chirurgie, dit door een toename van de schouderchirurgie. De diensten Orthopedie STV Deinze en Neurochirurgie AZMM Gent ,recent versterkt door dr . Jan De Vlieger, hebben daarom samen beslist om de spinale pathologie in Deinze in handen te geven van Neurochirurgie AZMM Gent. Hiermee wordt de intensieve samenwerking tussen onze twee ziekenhuizen verder uitgebreid.

Dokter Jan De Vlieger zal elke twee weken één operatiedag aanbieden en zal wekelijks raadplegingen houden in Deinze op dinsdag- en vrijdagvoormiddag. Voor een urgente bespreking of voor het regelen van een dringende doorverwijzing, kunt u als huisarts steeds contact opnemen met het secretariaat Neurochirurgie in het AZ Maria Middelares. Op dinsdag- en vrijdagvoormiddag is hij uiteraard bereikbaar in het ziekenhuis Deinze.

Dokter De Vlieger genoot zijn opleiding aan de Universitaire Ziekenhuizen in Leuven, waarbij hij een half jaar in Ziekenhuis Oost-Limburg in Genk werkte, en één jaar in het Elisabethziekenhuis in Tilburg. Na zijn opleiding werkte hij nog een bijkomend jaar als fellow in het Australische Perth.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page